Isporuka širom Crne Gore, za 2-3 radna dana.

Besplatna isporuka za kupovinu u iznosu preko 30 EUR

Plaćanje kreditnim karticama, pouzećem i avansno.

Uputstvo za registraciju

Proces registracije na sajtu se obavlja samo jednom, u nekoliko jednostavnih koraka.

1.Korak – U gornjem desnom uglu stranice se nalazi polje registracija.

2.korak – Kada otvorite stranicu, unesite sve tražene podatke: Vaše ime, prezime, email adresu, osmislite lozinku za prijavu na sajt, kontakt telefon, pol i u padajućem meniju odaberite mjesto stanovanja. Ukoliko u ponudi nije navedeno Vaše mesto stanovanja, odaberite opštinu. Pre nego što potvrdite unijete podatke, potrebno je da pročitate uslove korišćenja i da obiljeležite da se sa njima slažete. Ukoliko želite da primate obaviještenja od nas, obilježite i tu opciju. Nakon provere tačnosti unijetih podataka idite na dugme potvrdi.

3.korak – Nakon potvrde, na Vašu email adresu će stići potvrda registracije, sa podacima koje ste uneli. Kako bi Vaš nalog postao aktivan neophodno je da kliknete na aktivacioni link koji je u obaviještenju. Ukoliko poslato obaviještenje ne vidite u okviru svog Inbox direktorijuma, proverite da li je stiglo u okviru direktorijuma za nepoželjnu poštu (Spam/Junk).

4.korak – Kada kliknete na aktivacioni link otvoriće se stranica na sajtu, na kojoj je potrebno uneti verifikacioni kod, koji možete naći u potvrdi registracije, odmah ispod linka. U navedenom primjeru glasi 8ce77d. Nakon toga idite na dugme potvrdi.

Time je proces registracije na sajtu završen. Dobrodošli!

© 2024 Đak Sport Izrada Smart Web