ISPORUKA NA TERITORIJI CRNE GORERok Isporuke

Nakon poručivanja, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Period isporuke porudžbine je 2-4 radna dana. Porudžbine poslate petkom i vikendom biće dostavljene naredne nedelje.Preuzimanje pošiljke

Pošiljka stiže na adresu u periodu od 8-16h, kada je potrebno da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir će svaku pošiljku pokušati da uruči drugi put, ukoliko je prvi put niko ne preuzme. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u prostorije prodavnice The Spot. Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate paket u slučaju da postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na broj +382 68 007 003.


Cijena isporuke

Cijena isporuke za sve porudžbine preko 20 eura je besplatna. Za porudžbine ispod 20 eura, cijena isporuke je 2 eura + pdv. U slučaju zamjene, troškove vraćanja robe snosi kupac.