Isporuka širom Crne Gore, za 2-3 radna dana.

Besplatna isporuka za kupovinu u iznosu preko 30 EUR

Plaćanje kreditnim karticama, pouzećem i avansno.

MONTAŽA / ISPORUKA / GARANCIJA

ISPORUKA SPRAVA - Besplatna, osim za isporuku namontirane sprave iz radnje gde je cena za takvu isporuku 1000,00 din(ova isporuka je moguća samo za teritoriju Beograda)

  • Teritorija užeg Beograda, spravu fizički isporučujemo. Rok isporuke je 7 radnih dana
  • Za sve ostale opštine, uključujući i širu okolinu Beograda, isporuka bi išla brzom poštom. Šira okolina Beograda podrazumeva opštine (Surčin, Barajevo, Grocka, Sopot, Obrenovac, Palilula). Rok isporuke/slanja je 2 radna dana
     

MONTAŽA Cena montaže 1000,00 din za svaku spravu.

  • Ako se sprava isporučuje u Beogradu- i sprava se u kutiji isporučuje iz našeg magacina i montira, cena montaže 1000,00 din
  • Ako se sprava isporučuje u Beogradu namontirana iz radnje, naplaćuje se cena od 1000,00 din za namontiranu spravu iz radnje. Takođe kupac moze SAM preuzeti spravu iz radnje ako želi, tada mu se NE naplaćuje 1000,00 din.
  • Za ostale opštine i širu okolinu Beograda ne radimo montažu. Kupcu može da se pošalje brzom poštom namontirana sprava (sobni bicikl ili elipticni trenaser ali NE i traka za trčanje). Spravu strecujemo u foliju i na odgovornost kupca šaljemo ukoliko dođe do oštećenja u smislu ogrebotina u transportu. Za ovako poslatu spravu takodje naplaćujemo 1000,00 din za montažu, koju će kupac platiti po preuzimanju sprave (neka vrsta otkupa)
     

Sve sprave se vrlo lako motiraju, posebno trake za trčanje-podizanje tela trake i postavka 4 šrafa. (svaka sprava ima uputstvo sa svim detaljima oko montaže).
Kupac OSTVARUJE pravo na nesaobraznost ukoliko sam montira po priloženom uputstvu.

Trgovac je odgovoran za nesaobraznost robe ugovoru koja se pojavi u roku od 2. godine od dana prelaska rizika na potrošača. Prodavci obavezno da napomenu da su sprave za amatersku/kućnu upotrebu.

© 2024 Đak Sport Izrada Smart Web