Tech Fleece – Izbor koji osvaja

 

Priče o Nike-u su priče koje počinju sa Never done... jer je ovaj brend nezaustavljiva sila koja teži ka perfekciji. Udobnost i kvalitet sinonim su za ime koje Nike godinama gradi uvek hrabro izlazeći iz komfor zone. Udobnost koja osvaja svojom vizuelnom prezentacijom može da stane rame uz rame sa najvećim dizajnerima fashion garderobe. Nike je pored sportskih terena stvoren i za crveni tepih, za one hrabre i spremne da pokažu svoj nekonvencionalni stil. 

Podržaće te da izabereš najbolje za sebe, jer nikad ne pravi kompromis oko onoga što je najvažnije – doslednosti.

 

Tech Fleece – nova kolekcija

Šta god mi napisali o planetarno popularnoj kolekciji tekstila Tech Fleece više od toga govori broj svih entuzijasta zaljubljenih u ovaj prepoznatljiv aparel. 

 

 

Nova kolekcija naslanja se na dobro poznati dizajn sa tom razlikom da je karta na koju igraju dizajneri Nike-a - JEDNOSTAVNOST. A svi znamo da je jednostavnost ultimativna sofisticiranost. Bez detalja koje smo imali u prethodnoj kolekciji, nova kolekcija nam pruža jedan još više basic izgled koji svoju primamljivost temelji na jednostavnim linijama.

Ono što bismo mi pomislili jeste da je ideja – TI nosiš Tech, bez detalja koji odvlače pažnju. Ti si zvezda svakog oufita koji je tu samo da istakne ono što već imaš. Stav i dobar ukus. 

Upečatljive i žive boje su sasvim dovoljne kako bi izgled oživeo i sa kojim će tvoja ličnost biti ono što jeste. Svojim ergonomskim krojem omogućava ti pun opseg pokreta, biće ti dobar partner za hladnije vreme, za aktivnosti na otvorenom ali i za bleju sa društvom.

 

 

Nike želi ovom kolekcijom da ti pruži priliku da spojiš nespojivo, da oslobodiš sve inhibicije i da uživaš u posebnoj vožnji kroz estetiku stila koji osvaja i na koji niko ne ostaje ravnodušan. 

Pogledaj celu novu kolekciju na linku i odaberi svoju boju.