Tvoja vizija, tvoj stil - Chuck Taylor All Star Cruise

 

Converse nam još jednom pokazuje da je retro izgled uvek i iznova primamljiv.

Od samih početaka kultnog modela do danas ljubtelji Chuck Taylor All Star patika čine jedinstvenu zajednicu brojnih članova bez obzira na uzrast, pol i pripadnost. Jednostavno - Converse se nosi svuda. Simbol ulične mode obožavan od strane svih generacija, obeležilo je čitavo razdoblje jedne subkulture uz svoje prisustvo u filmovima i muzičkim spotovima. Svoj status ikone stila koji se može kombinovati uz sve odevne kombinacije zadržao je do danas.

Bilo da je u pitanju casual look ili čak neki elegantniji, biće i više nego odgovarajući dodatak za sve one koji smeju da rizikuju i da koketiraju sa stilovima.

 

Predstavljamo Chuck Taylor All Star Cruise

Sada nam Converse predstavljaja novi model koji se naslanja na dobro poznati dizajn ali uz detalje koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. The Chuck Taylor All Star Cruise kombinuje udobnost sa retro stilom, pružajući blagi osvrt na klasični model.

Cruise je ono što možemo nazvati novom zvezdom koja će učiniti vrhunskim svaki streetstyle outfit.

 

Stanje svesti. Motivacija. Impuls za pomeranje granica. Predstavljamo Chuck Taylor All Star Cruise, novi model patika koji kombinuje kulturu skejtbordinga i Converse nasleđe u laganoj obući koja oslikava hrabrost. Novi kreativni izraz, izrađen od platna i brušene kože sa elastičnim penastim srednjim đonom and EVA umetnutim đonom sa retro detaljima i modernim dizajnom za ono što dolazi.