SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

SVEČANO OTVORENA THE SPOT RADNJA U TC DELTA CITY

U šoping molu Delta Cityju Podgorici otvorena je prva „The Spot“ multibrend sportska radnja. Koncept brenda kreiran je oko ideje da se na jednom mjestu nađu najbolje i najekskluzivnije kolekcije obuće i tekstila, od omiljenih sportskih brendova The Spot je ujedno prva fashion sportsware radnja u Crnoj Gori.

Svečanom otvaranju prisustvovali su partneri kompanije, zvanice iz javnog života i brend ambasadori, koje je u ime kompanije pozdravio Savo Đačić, regionalni direktor. „Mi smo svi srećni što nakon tri otvorene multibrend sportske radnje u Srbiji, multibrend koncept napokon nudimo i crnogorskim potrošačima. Kolekcije koje se mogu naći u našim radnjama su inspirisane sport i lifestyle stilovima, na potpuno jedinstven način za žene i muškarce. Ono na šta smo posebno ponosni jesu premijum brendovi koje možete naći u našim radnjama“, rekao je Savo Đačić, regionalni direktor kompanij „Đak Sport“.

Neki od brendova koji se mogu naći u The Spot radnji su: Nike (Huarache, Air Max, Air Force), addidas originals (Superstar, Stan Smith, Eqt, Zne), Emporio Armani 7, Colmar, Super Dry, Puma, Asics, Reebok, kao i italijanski brend Robe di Kappa, koji je prvi put na crnogorskom tržištu predstavljen u ovoj radnji. Pored ovih brendova naći će se i poznati svjetski brendovi, kao što su: Timberland, Blauer, Sport Alm.

Otvaranju radnje prethodila je kampanja u kojoj su brend ambasadori najavljivali na svojim društvenim mrežama koncept The Spot-a. Na ova način koncept su promovisali: manekenka Sandra Barović, sportski trener Marko Vukotić, blogerka Jelena Kaluđerović, pjevač Danijel Alibabić i članovi benda Highway trio.

Jedan od brend ambasadora, Danijel Alibabić, pozdravio je goste na otvaranju, ne krijući oduševljenje zbog novootvorene radnje.

„Zaista mi je drago što u Crnoj Gori, tačnije Podgorici,po prvi put imamo ove brendove na jednom mjestu. Moram priznati da sam privatno veliki fan addidas-a i sada zahvaljujući asortimanu uThe Spot imamo veliki izbor raznih modela, kako patika, tako i tekstila ovog brenda“, kazao je Danijel.

Iz kompanije su obećali da će ljubitelji robnih marki koje su dostupne u The Spot moći da prate sve svjetske trendove kad su u pitanju tekstil i obuća. Zvaničan hashtag koncepta The Spot poručuje:

#MarkYourOwn


The Spot radnja nalazi se na prvom spratu šoping mola Delta City.TheSpot zadržava pravo promjena cjena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.