35%

LFS PATIKE W AIR MAX 2090

Nike - CV8727-101

166,99 €

108,54 €


RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE |

  • 6.5

Odaberi veličinu

068 007 003

office@thespot.me

OPIS PROIZVODA

Nova silueta sa poznatim karakteristikama. Dizajn Nike Air Max 2090 je inspirisan legendarnom Air Max 90 siluetom, koji već nekoliko godina dominira na tržištu patika. Dakle, jasno je da novi stil Air Max-a 2090 još upečatljiviji. Hladan izgled ordeđuje dizajn za 2090. godinu i zaista privlači pažnju zahvaljujući vešto postavljenim detaljima šavova koji se takođe ističu u boji. Naravno, vidljivi vaznušni elementi ne nedostaju. Pored udobnog materijala i amortizujuće vazdušne jedinice, novi sistem brzog vezivanja pertli, omogućava ti da brzo vežeš patike i da ti savršano odgovaraju stopalu.

SPECIFIKACIJA

Brend: Nike
Robna grupa: Patike
Program: Ženski

BREND

NIKE je američka multinacionalna kompanija koja se bavi dizajnom, razvojem i prodajom sportske obuće, odeće i ostale sportske opreme. Kompanija je osnovana 1964. godine kao Blue Ribbon Sports, dok je zvanično postala Nike, Inc. 1978. godine. Kompanija ime duguje grčkoj boginji pobede Niki. Nike swoosh logo je jedan od najprepoznatljivijih logotipa, kao i slogan „Just do it“, a trenutno posluje u više od 160 zemalja. Najpoznatiji su po najpopularnijim modelima sportske i lifestyle obuće, ali i kvalitetnom tekstilu i opremi za vežbanje. Neki od nezaobilaznih modela obuće koji su obeležili svoje vreme su Nike Air Max, Nike Air Jordan, Nike Capri i mnogi drugi. Nike ima bogat asortiman odeće za vežbanje: majica, trenerki, dukseva, kao i ekstenzivan asortiman sportskih aksesoara. U svom portfoliju Nike ima proizvode sa najsavremenijim tehnologijama, izrađene od inovativnih materijala i vrhunskog dizajna.
TheSpot zadržava pravo promjena cjena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.