20%

LFS PATIKE NIKE AIR MAX 95 M2Z2

Nike - CV6899-001

188,99 €

151,19 €


RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE |

068 007 003

office@thespot.me

OPIS PROIZVODA

Nike Air Max 95 Essenital se najolje kombinuje sa Nike-ovom inovativnom sposobnošču da stvori patike od recikliranih materijala. gornji deo patike Air Max 95 M2Z sadrži mešavinu mreže i sintetičke kože. Razvijena za trčanje u performansama, ptaika takođe sadrži Nike Air amortizaciju i robustan dizajn koji poboljšava izdržljivost. Gumeni đon Nike Grind, takođe je napravljenod recikliranih materijala, čvrst je i nudi sjajnu udobnost. Bogati slojevi i teksture patike, inspirisani su ljudskim telom - deo kod đona predstavlja kičmu, paneli sa rupicama su kao mišići, a pertle su kao rebra.

SPECIFIKACIJA

Brend: Nike
Robna grupa: Patike
Program: Muški

BREND

NIKE je američka multinacionalna kompanija koja se bavi dizajnom, razvojem i prodajom sportske obuće, odeće i ostale sportske opreme. Kompanija je osnovana 1964. godine kao Blue Ribbon Sports, dok je zvanično postala Nike, Inc. 1978. godine. Kompanija ime duguje grčkoj boginji pobede Niki. Nike swoosh logo je jedan od najprepoznatljivijih logotipa, kao i slogan „Just do it“, a trenutno posluje u više od 160 zemalja. Najpoznatiji su po najpopularnijim modelima sportske i lifestyle obuće, ali i kvalitetnom tekstilu i opremi za vežbanje. Neki od nezaobilaznih modela obuće koji su obeležili svoje vreme su Nike Air Max, Nike Air Jordan, Nike Capri i mnogi drugi. Nike ima bogat asortiman odeće za vežbanje: majica, trenerki, dukseva, kao i ekstenzivan asortiman sportskih aksesoara. U svom portfoliju Nike ima proizvode sa najsavremenijim tehnologijama, izrađene od inovativnih materijala i vrhunskog dizajna.
TheSpot zadržava pravo promjena cjena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.