MUSKE NIKE PATIKE AIR MAX 97

Nike - 921826-101

208,99 €


RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE |

  • 9.0
  • 9.5
  • 11.0
  • 11.5

068 007 003

office@thespot.me

OPIS PROIZVODA

Taman kad smo pomislili da smo videli sve od varijacije Air Max serije, te davne 1997 Nike predstavlja Air Max 97. Fleksibilan i Atletski - ovo su samo neke od reči kojima se može opisati Air Max 97 silueta. Talasaste linije, skriveno vezivanje, vidljivi vazdušni đon i izvrsna udobnost, čine ovu patiku savršenom za svakodnevne aktivnosti.

SPECIFIKACIJA

Održavanje: Brisati vlažnom krpom
Program: Muški
Brend: Nike
Robna grupa: Patike
Sastav: Sintetika 53%
Tekstil 47%

BREND

NIKE je američka multinacionalna kompanija koja se bavi dizajnom, razvojem i prodajom sportske obuće, odeće i ostale sportske opreme. Kompanija je osnovana 1964. godine kao Blue Ribbon Sports, dok je zvanično postala Nike, Inc. 1978. godine. Kompanija ime duguje grčkoj boginji pobede Niki. Nike swoosh logo je jedan od najprepoznatljivijih logotipa, kao i slogan „Just do it“, a trenutno posluje u više od 160 zemalja. Najpoznatiji su po najpopularnijim modelima sportske i lifestyle obuće, ali i kvalitetnom tekstilu i opremi za vežbanje. Neki od nezaobilaznih modela obuće koji su obeležili svoje vreme su Nike Air Max, Nike Air Jordan, Nike Capri i mnogi drugi. Nike ima bogat asortiman odeće za vežbanje: majica, trenerki, dukseva, kao i ekstenzivan asortiman sportskih aksesoara. U svom portfoliju Nike ima proizvode sa najsavremenijim tehnologijama, izrađene od inovativnih materijala i vrhunskog dizajna.
TheSpot zadržava pravo promjena cjena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.