MUSKE PATIKE NIKE AIR MAX 270

Nike - AH8050-005

184,99 €


RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE |

068 007 003

office@thespot.me

OPIS PROIZVODA

Nike Air Max 270 ime nije dobio slučajno, privlačna i posebno vidljiva vazdušna jedinica, postavljena je direktno ispod pete i jasno je šta to znači - 270 stepeni najbolje udobnosti i modetnog stila. Ali ne čini samo vazdušna jedinicna Air Max 270 tako popularnim. Proziran godnji deo patike omogućava stopalu da diše, a konstrukcija patike pruža brzo prilagođavanje podlozi. Čitav dizajn Air Max 270 zrači sportskom i modernom elegancijom, koja će privući zavidne poglede. Ako se baviš leženim, sportskim stilom i neželiš da zaobiđeš trend, onda zaista ne bi smeo da propustiš Nike Air Max 270.

SPECIFIKACIJA

Program: Muški
Brend: Nike
Robna grupa: Patike

BREND

NIKE je američka multinacionalna kompanija koja se bavi dizajnom, razvojem i prodajom sportske obuće, odeće i ostale sportske opreme. Kompanija je osnovana 1964. godine kao Blue Ribbon Sports, dok je zvanično postala Nike, Inc. 1978. godine. Kompanija ime duguje grčkoj boginji pobede Niki. Nike swoosh logo je jedan od najprepoznatljivijih logotipa, kao i slogan „Just do it“, a trenutno posluje u više od 160 zemalja. Najpoznatiji su po najpopularnijim modelima sportske i lifestyle obuće, ali i kvalitetnom tekstilu i opremi za vežbanje. Neki od nezaobilaznih modela obuće koji su obeležili svoje vreme su Nike Air Max, Nike Air Jordan, Nike Capri i mnogi drugi. Nike ima bogat asortiman odeće za vežbanje: majica, trenerki, dukseva, kao i ekstenzivan asortiman sportskih aksesoara. U svom portfoliju Nike ima proizvode sa najsavremenijim tehnologijama, izrađene od inovativnih materijala i vrhunskog dizajna.
TheSpot zadržava pravo promjena cjena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.