45%

LFS PATIKE NIKE AIR MAX ZM950 BG

Nike - CN9835-006

166,99 €

Ušteda 75,15 € (-45%)

91,84 €


RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE |

  • 6.5Y

068 007 003

office@thespot.me

OPIS PROIZVODA

Nike Air Max Zoom 950 je savršena mešavina klasične i futurističke patike. Air Max Zoom 950 je napravljena po uzoru na Air Max 95, ali je poboljšana i prilagođena današnjem vremenu. Zadržava karakteristike za bolje prilagođavanje i udobnost, ali i odiše savremenim izgledom. Pokrenut na 25. godišnjicu Air Max-a, dolazi u smelim jarkim bojama, zajeno sa kultnim Nike Swooshom.

SPECIFIKACIJA

Program: Dečiji
Devojčice:
Brend: Nike
Robna grupa: Patike

BREND

NIKE je američka multinacionalna kompanija koja se bavi dizajnom, razvojem i prodajom sportske obuće, odeće i ostale sportske opreme. Kompanija je osnovana 1964. godine kao Blue Ribbon Sports, dok je zvanično postala Nike, Inc. 1978. godine. Kompanija ime duguje grčkoj boginji pobede Niki. Nike swoosh logo je jedan od najprepoznatljivijih logotipa, kao i slogan „Just do it“, a trenutno posluje u više od 160 zemalja. Najpoznatiji su po najpopularnijim modelima sportske i lifestyle obuće, ali i kvalitetnom tekstilu i opremi za vežbanje. Neki od nezaobilaznih modela obuće koji su obeležili svoje vreme su Nike Air Max, Nike Air Jordan, Nike Capri i mnogi drugi. Nike ima bogat asortiman odeće za vežbanje: majica, trenerki, dukseva, kao i ekstenzivan asortiman sportskih aksesoara. U svom portfoliju Nike ima proizvode sa najsavremenijim tehnologijama, izrađene od inovativnih materijala i vrhunskog dizajna.
TheSpot zadržava pravo promjena cjena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.