Force is Female

Photo by: Marija Milić


Snažne, uspješne žene, žene koje rade na tome da promene i preoblikuju sistem da bi olakšale novim generacijama, inspiracija su za novu Nike kampanju The Force is Female. Ovom kampanjom Nike želi da podrži mlade, talentovane i obrazovane devojke koje slave GIRL POWER postavljajući nove granice u kulturi. U našoj radnji u Deta City-ju u Podgorici u toku je Nike kampanja „The Force is Female“, koja promoviše snagu žena nove generacije, koje su samosvjesne, odvažne i hrabre.



Upravo takve su blogerka i bivša manekena Sandra Barović, pjevačica Nina Žižić, umjetnica Tea Popović i social media influenserka Bojana Rmandić, koje su i zvanična lica kampanje. Kako bi promovisali svakodneve uspjehe i pobjede „običnih“ heroja, odlučili smo da u okviru kampanje organizujemo foto konkurs „Heroj svakog dana“. Da bi učestvovali u konkursu, potrebno je da se fotografišete u Nike corner-u u našem butiku u Delta City, a na tabli napišete zašto se baš danas osjećate kao heroj. Fotografiju i tekst podijelite na Instagramu, koristeći hashtag-ove #dailyhero #theforceisfemale i #markyourown, i tagujte @markyourown.


Najzanimljiviji sadržaj na društvenim mrežama izabraće naša zvanična lica kampanje. Konkurs traje od 1. do 3. decembra, u periodu od 16h do 21h. Pobjednik će biti proglašen u nedelju.

PROIZVODI