MUSKE ADIDAS PATIKE SUPERSTAR

Adidas - EG4957

109,99 €


RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE |

  • 9.5
  • 10.0
  • 10.5
  • 11.0

068 007 003

office@thespot.me

OPIS PROIZVODA

Stand up. Stand up. Be true to yourself in these adidas Superstar shoes. U svojoj saradnji sa adidasom, Pharrell Williams udiše novu energiju u Superstar siluetu. Superstar je prvobitno lansiran kao košarkaška patika još 70-tih godina. Današnja verzija je pojednostavljenog izgleda i detalja u odnosu na prvobitan model. Jak gumeni deo na prstima ne izostaje, koji je sinonim za adidas brend.

SPECIFIKACIJA

Brend: Adidas
Program: Muški
Robna grupa: Patike

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.
TheSpot zadržava pravo promjena cjena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.