• Adidas LFS PAPUCE ADILETTE
Adidas LFS PAPUCE ADILETTE

LFS PAPUCE ADILETTE

Adidas - 280648

34,99 €

24,49 €


RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE |

+38278104420

office@thespot.me

OPIS PROIZVODA

Adidas Adilette papuče su izuzetno udobne. Ovaj model je debitovao još 1972. godine i od tada je aktuelan, jer ostaje veran autentičnom sportskom izgledu sa konturnim stopalom i gornjištem od veštačke kože sa tri karakteristične linije.

SPECIFIKACIJA

Đon: Guma
Održavanje: Brisati vlažnim sunđerom i sapunicom
Gornjište: Poliuretan
Postava: Platno
Brend: Adidas
Program: Muški
Robna grupa: Papuče

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.
TheSpot zadržava pravo promjena cjena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.